skip to Main Content

HCK står för ”Human Care & Knowledge” och syftar till kunskapen vi har om mänsklig omsorg som vi själva tycker är så viktig.

Vårt produktnamn

Alla våra skötbord har produktnamnet ”nicke” och är uppkallade efter en svårt funktionshindrad pojke i en värmlands-familj.

Vår vision

Vi strävar efter att skapa en lättare vardag för barn, ungdomar och äldre som har någon form av funktionshinder. Men också att skapa en bättre arbetsmiljö med rätt anpassad arbetshöjd och lätthanterliga hjälpmedel för både den privata som offentliga sektorn inom vården.

Kvalité 

Alla våra skötbord är CE-märkta och registrerade hos läkemedelsverket. Skötborden har funnits på marknaden i över 20 år och används av både kommuner, landsting, hjälpmedelscentraler och privata brukare i hela Sverige. 

Borden är tillverkade av aluminiumprofiler som gör dom lätta och lätthanterliga. Våra skötbord är dimensionerade för en kroppsvikt av max 120kg.

Om oss

HCK Produkter är ett företag som har sitt säte i Kil, Värmland. Här tillverkar och utvecklar vi våra skötbord för ungdomar och vuxna med funktionshinder.

HCK Produkter HB

Våra samarbetspartners

Läkemedelsverket
SafeTrade
Inera Hjälpmedelstjänsten
Back To Top